tiistai 31. maaliskuuta 2015

Touch-kulho ja kasviskastiketta

Kaneistakin on lähipäivinä suunnitteilla postaus, älkää huoliko ;)

Mutta sitä ennen: Ensimmäinen Ideakeittiön tilaus saapui! 4-osainen leikkuulautasetti ja Touch-kulho. Molemmat vaikuttavat laadukkailta, ainoana miinuksena että leikkuulautojen reunat on aika terävät. Nämä tuskin tulee pitkään aikaan käyttöön, tarkoitus olisi että vasta kun muutan omilleni. 
5 litrainen
Seuraava tilaus tulee parissa viikossa: uunivuoka! Se on kuulemma monipuolinen käyttää, sopii niin uuniin kuin hellallekkin. Iso se on, että lämpenee hitaasti levyllä, mutta onhan nimikin _uuni_vuoka. Heti kun pisteet riittää, lähtee myös 3 litrainen Touch-tännepäin :) Sen jälkeen vain keräilen pisteitä, katsotaan jos tulisi jotain uutta.

Ja ihan ruokapuolta: Tein ensimmäistä kertaa koko ruuan itse. Yleensä olen keskittynyt vain jälkkäreihin tai tiettyyn osa-alueeseen, mutta nyt tein kasviskastikkeen ja vielä lisäksi paistoin kasviksia pannulla. Kastikkeessa oli tomaattia, pakastekasviksia, ruokakermaa ja paljon mausteita. Yrttisuola on tässä ihan ehdoton! Tuli hyvää :)


2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! Liityn lukijaksi(kunhan pääsen koneelle).
    www.luppaunelmia.blogspot.fi ps. Blogistani on arvonta menossa, viimeinen osallistumispäivä on tuleva maanantai. Käy ihmeessä osallistumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Liityin myös lukijaksesi, sinulla oli nättejä kuvia :)

      Poista