keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Äitin ruokakuvia lomalta

Vanhempani olivat Madeiralla viikon kamera mukanaan, ja toivat tuliaisena paikallisten ruokien kuvia. 
Ravintolassa oli esillä raaka-aineita.
Madeiran ravintolat olivat kuulemma kaikki hyviä, ja niitä oli paljon. Kaupat olivat erikoinen kokemus, koska kaikki myytävät mustekalat ja kalat haisivat voimakkaasti lämmössä.

Jotain katkarapuja vartaassa.
Koska Madeiralla ei ole ollenkaan hyönteisiä, ulkona sai syödä rauhassa ilman hyttys- ja kärpäsparvea. 

Paikallista kalaa.
Erikoisuuksina äiti mainitse muunmuassa mustekalan yleisen käytön, ja tonnikalapihvit, jotka maistuivat normaalilta lihalta.

En edes tiedä mitä tämä on. Mustekalaa?
Ja linkki Ideakeittiöön

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti