sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Seinäjoen pet-näyttely 28.3.

Reissuun lähti meidän kanilasta Hermanni, Heikki, Taneli ja Trolli. Samalla kyydillä tulivat myös Neea ja Jenniina, näyttelypaikalla odotti Aino. Neealla oli mukanaan vain Vili, Jenskulla taasen Onnimanni ja ensimmäistä kertaa mustat papparaiset. Ainolla oli Jari, ja molemmat olivat ensimmäisissä näyttelyissään.

Hermanni ei meinannut pysyä aloillaan pöydällä.
Arvostelut meni hyvin, Jenskun kanien hajurauhaset nyt ei vaan millään puhdistunut ja kaikilta kolmelta meni vissiin joku puoli pistettä vaikka niitä kuinka puunattiin. Hermanniin olen ihan supertyytyväinen, jätkä oli ppk 3, pisteillä 95,5. Sekin tulos kalpenee Tanelille, jolle nämä olivat ihan ensimmäiset näyttelyt. Taneli vetäisi turkin mahtavaan kuntoon, pyöristyi vihdoin, ja sai 96,5 p ollen paras kani ja BIS 2.

Heksa on perusvarma suorittaja.
Heksalle sattui karvanlähtö juuri näyttelypäivälle. Onneksi hän on muuten niin ihana pakkaus, ettei muuten paljon miinusta tullut.


Tässä on Jare, eli kavereiden kesken vaan Jari.
Kattokaa nyt mikä lahna!
Jarille ja Ainolle tämä oli ihan ensimmäinen näyttely, ja sen huomasi mm. tassuista, joita Aino havahtui puunaamaan vasta edellisenä päivänä, vaikka kuinka muistuttelin kuukautta ennen... Jarin esiintyminen oli aika mielenkiintoista.
 
Vilin naisten silmät tuli putsattua hyvin ;)

Aivan IHANA pakkaus <3!

Taneli ja Vili tutustuivat, ja kerrankin Taneli sai yhtä halkoa seuraa.

Taneli kasvatti pyrstön...
 
Tässä vielä parit. Nuo "oikeat" tukkakanit viihtyivät yhdessä, samoin kuin "feikit" tukkakanit Vili ja Taneli pusuttelivat keskenään.

Tästä kuvasta minä tykkään!
Kun arvostelut loppuivat, menimme ensin pelkästään Vilin ja Tanelin kanssa aitaukseen mikä näyttelypaikalla oli. Ainahan mahtuu yksi kani, ja niin huikkasimme pari tyttöä aitaukseen naaraineen. Lopulta kaneja taisi olla n. 10, kun niitä naaraita aina vain löytyi ja löytyi... Sosiaalistamista parhaillaan! Vili tosiaan kävi jokaisen uuden tulokkaan silmät läpi ja nuoli puhtaaksi, ihana hömppä. 


Hermannin palkintosaalis.
Kuvista suuri kiitos Ainolle!

2 kommenttia:

  1. Kavereiden kesken = Vilman kesken

    VastaaPoista
  2. Vili silmien putsari palveluksessanne xD
    Ihania kuvia!♥ Ja hyvin puputeilla meni!

    VastaaPoista