tiistai 16. kesäkuuta 2015

Uusi Vieraileva Tähtönen!

Muistatte varmasti vielä Mada-vauvan, joka vieraili luonani n. kuukausi sitten. Parin päivän päästä hän löysikin uuden, oman kodin, jonne muuttaa, mutta nyt laumamme on saanut uuden jäsenen vähän pitemmäksi aikaa. Hyvät naiset ja herrat, saanko esitellä: Hivenen Sievä!


Hilppa on mulla hoidossa ainakin joulukuuhun asti, ja on kyllä aivan uberihana persoona. Hilppa on puolitoistavuotias ranskanluppa, sininen viittakuvio väriltään. Hilppa muutti mun laumaan, kun ystäväpupu menehtyi, ja omistaja on intissä. Kotonaan on kuulemma ollut agressiivinen muita kaneja kohtaan, mutta meillä on sopeutunut laumaan todella hyvin. Delta on ihastunut "Hilppa-tätiin" ja seurailee sitä mielellää. Alfa taas pitää tämän muhkean möhkylän kylkeen nojailemisesta, ja he nukkuvatkin varsin mielenkiintoisissa asennoissa keskenään. Taneli taas katselee Hilppaa mieluiten jonkin matkan päästä.


Hilppa tulee kiertämään meidän mukana pet-näyttelyissäkin, ja on varsin mukava käsitellä painaakseen n. 5 kiloa. Hilpan lempiduunia on kaivaminen, ja tästä tietoisina laitoin parvekkeelle punkan ja pohjalle n. 15 senttiä hietaa. Tästä tuli ihan hitti myös mun omien kanien keskuudessa, suosittelen! Eräältä kasvattajalta kuulin, että kaivaminen on kivempaa kun hiekka on kosteaa, jolloin joutuu näkemään vähän vaivaakin. Kaadoin vettä sekaan, ja samalla loppui hiekan lentäminen yli laidan.

Kääpiöjänis Delta tässä moi


Melkoinen kokoero... noh, ei haittaa, kun on ruokaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti