lauantai 6. kesäkuuta 2015

Juhlat!

Pidin juhlat n. 10 henkilölle Honkamajalla. Hoidin paikalle syötävät, ja vieraat hoitivat paikalle itsensä :D. Tarjolla oli sitruunajuustokakkua suklaakeksipohjalla, pätkiskakkua normaalilla  keksipohjalla, raparperipiirasta suklaatäytteellä, sipsiä, popparia, limsaa, ruissipsejä,  Skittles`ejä, pannukakkua, erilaisia dippejä ja tuorejuustoja sekä grillattavaa.

 Sitruunajuustokakku oli aika pommi, se ei jähmettynyt ollenkaan, ja siinä missä yläosa oli löysää, niin pohja oli todella kovaa ja vaikea leikata. Pätkisjuustokakku sen sijaan loppui nopeasti. Raparperipiirakka oli myös ihan hyvää, eikä se tuntunut loppuvankaan koskaan. Sipsit, popparit, limsa ja skittlesit loppuivat kesken. Ruissipsit olivat hyvä idea, kiitos siitä Ideakeittiöläisille. Ne toimivat dipin ja tuorejuustojen kanssa. Grillattavana oli mm. kesäkurpitsaa, jonka rakas Katariinani söi raakana. 

Juhlat itsessään olivat hyvät, osa porukasta meni uimaan hyiseen lampeen vaatteet päällä, ja käytti mökille unohtuneita pyyhkeitä. Katariina lainasi jonkun unohtuneita "uikkareitakin"... Osa porukasta jäi yöksi, ja heidän kanssaan katsoimme Saksikäsi Edwardin. Loppu oli melko surullinen, mutta elokuva oli muuten todella hyvä, suosittelen! Ääntä riitti aamusta iltaan, ja sieltä takaisin aamuun. 

Kun kaikki olivat lähteneet, minä ja Aino jäimme siivoamaan ja lähdimme kotiin viettämään rääpiäisiä.

Kuvia ei nyt ole, koska Ainon kamera ei suostunut lataamaan niitä koneelleni???

1 kommentti: